Over Bitcode Prime

Hoe is Bitcode Prime begonnen?

Laten we teruggaan in de tijd naar 2009, toen Bitcoin voor het eerst werd gelanceerd. Niemand wist echt wat te verwachten, maar ze konden het ruwe potentieel niet negeren. In 2022 is Bitcoin een echt begrip. De vraag naar handel in Bitcoin is ongekend hoog en mensen willen de markt verkennen en ontdekken.

Digitale handelsplatformen bestaan al een paar jaar, maar slechts weinigen hebben echt greep op de sector van de Bitcoin handel. Het brein achter Bitcode Prime heeft de ontwikkelingen op de voet gevolgd. Er waren steeds meer zorgen over hoe al de platformen aan hun potentiële doel zouden voldoen.

Uit deze frustratie ontstond een idee: het creëren van een digitaal handelsplatform speciaal voor het echte werk op de Bitcoin markt waarbij er voor de gebruikers een intuïtief platform wordt aangeboden om hun handelsmogelijkheden te vergroten.

Wat is het doel van Bitcode Prime

Kortom, Bitcode Prime wil de digitale Bitcoin handel opnieuw uitvinden en de sector op de juiste manier vertegenwoordigen. In plaats van (onrealistische) snelle en makkelijke manieren om geld te verdienen te promoten, willen ze de volgende generatie Bitcoin handelaars echt leren waar het om gaat.

Meer over het Bitcode Prime team

Het Bitcode Prime team bestaat uit een mix van cryptohandelaars, professionele aandelenhandelaars en platformwizards - allemaal met een passie voor Bitcoin. In de loop der jaren werden ze allemaal moe van de verouderde, omslachtige manier van handelen en vonden ze dat de financiële wereld een beetje stoffig was geworden.

In plaats van achterover te leunen, creëerden zij iets om te vernieuwen en het hele proces te herzien. De achtergronden van Bitcode Prime in financiën, handel en cryptovaluta gaven Bitcode Prime een enorm voordeel bij het bouwen van het platform, maar dat is niet wat Bitcode Prime echt onderscheidt.